Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Treningstilbud

PartnerWOD

En morsom og effektiv økt der vi trener i par. Øktene vil variere fra gang til gang, og er crossfit-inspirerte med høy intensitet og god variasjon. Disse øktene er også svært effektive - du får trent hele kroppen på under en time.

Fysio-gruppe

Time som passer for alle aldersgrupper. Trener kondisjon og funksjonell styrke - som forbedrer livskvaliteten. Timen varer i 60 min.

Pilates

En form for fysisk trening med stabilitet og kroppskontroll som mål. Fokus er statisk styrke, ikke dynamisk styrke, og at den indre støttemuskulaturen bygges opp fra bunnen av, slik at kroppen kan bæres på en korrekt måte.

Morgenspinn

Ei spinningøkt med stor variasjon fra start til slutt. Timen er delt i 4. Del 1 er oppvarming, i del 2 og 3 kjøres ulike typer intervaller der vi sykler flater, motbakker og terreng. I siste del trapper vi ned og har uttøyning. Alt gjennomføres til fengende musikk som gir masse energi! 45 minutters morgenspinn passer for alle og du får en flott start på dagen.

Spinn 60

Spinn 60 er en individuell sykkeltime som varer i 60 minutter. Her er det du selv som regulerer motstand på sykkelen. Vi starter med lett oppvarming før vi svinger oss inn på veier til fengende musikk før vi sykler oss ned i puls og tøyer lett. Vi jobber stående og sittende vekselvis med musikkens rytmer, hvor det også er mulighet for å synge med. Det er innlagt en liten pause mellom hver 2-3 jobbende sanger.

Tabata

30 minutt med effektiv kombinasjon av kondisjon og styrke. Vi varierer med å bruke kroppsvekt, vektskiver og minibands. Tabata er morsomme og effektive intervaller på 4 minutter, der vi jobber i 40 sek og har pause i 20 sek. Når 4 minutter har gått, har vi 1 minutt pause. Dette repeteres 6 ganger. Kan også kjøres med 20sek jobb og 10sek pause. Timen er lagt opp til å passe for alle - uansett utgangspunkt. Det er flere nivåer på de ulike øvelsene slik at det passer for både nybegynner og den mer erfarne.

Step og Styrke

En time som kombinerer kondisjon og styrketrening. Timen starter med 30-35 minutter enkel og morsom step. Vi setter sammen enkle trinn til en artig koreografi. Timen avsluttes med 25-30 minutter styrketrening. Øvelsene vil dekke de fleste muskelgruppene. Vi benytter både stang, vektskiver, strikk og egen kroppsvekt. Timen passer for alle og øvelser kan også tilpasses den enkelte.

DanseAerobic + styrke/core

DanceAerobic er en morsom time med enkel koreografi. Vi setter sammen dansetrinn til en lengre koreografi til fresh og moderne musikk.

Styrketrening for hele kroppen der vi trener store muskelgrupper ved bruk av stang og vekter. Timen passer for alle. Avslutter med styrketrening for kjernemuskulatur (mage og rygg).

Mor og Barn

60 min styrketrening for deg som har fått baby! Ta med babyen og kom på en morsom time der du blant annet bruker babyen til vekt! Dette er en flott time for å komme tilbake i form etter fødsel og du får god kontakt med babyen din og får se den smile både av deg og musikken.

Styrke 30

30 min styrke med egen kroppsvekt, noen ganger med strikk og vektskiver. Enkle øvelser som passer for alle, som gjentas rullerende. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn