Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

PÅmelding - saltime 

AVmelding - saltime

Info påmelding/avmelding

Huk av for ønsket time, trykk reserver og det popper opp en side der du må fylle inn navn, mobilnr og mail. Her trenger du kun fylle ut navn og mail. Deretter får du et referansenummer på mail som du må bruke dersom du skal melde deg av en time. 

Dette referansenummeret blir sendt til deg kun på mail – ikke sms.
Dersom du blir forhindret fra å komme til timen, kan du avbooke ved å gå inn på linken «avbooking». Da skal du bruke det samme reservasjonsnummeret du fikk ved påmelding. Husk å bekrefte avbookingen ved å markere det røde krysset.

OBS: Vi opplever for tiden problemer med avmelding til gruppetimer. Vi ber deg derfor om å sende en melding til Trim1 på facebook, eller mail, dersom du ikke får meldt deg av via bookingsystemet som beskrevet over. Vi jobber med saken.

Dersom du ikke kommer til timen uten å ha avbooket, sender vi et straffegebyr på kr 100,-

Merk at både påmelding og avbooking stenger 60 minutter før timens start.
Avmelding etter dette blir ikke registrert. Av hensyn til andre medlemmer anmoder vi om at dere avbooker i god tid slik at andre som ønsker får anledning til å melde seg på.

Ved eventuelle spørsmål, kontakt oss på telefon 91882719 eller mail trim1@trim1selbu.no / mildrid01@outlook.com 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn