Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Personvernerklæring - Trim1 Treningssenter AS

Denne personvernerklæringen handler om hvordan  Trim 1 Treningssenter AS samler inn og bruker personopplysninger om deg.

Med mindre det ikke er spesifisert i denne erklæringen, har vi ikke ansvar, innsyn og innhold om personopplysninger som legges inn på eksterne nettsteder. 

Ved kommentarer eller spørsmål til behandling i vår erklæring så kan dette rettes til: 

Trim1 Treningssenter AS

Nestansringen 10

7580 Selbu

org.nr: 988644927

Mobil: 91882719

E-post: trim1@trim1selbu.no

 

Trim1 Treningssenter er behandlingsansvarlig av dine personopplysninger.

Personopplysninger er frivillig å oppgi. Enten dette gjelder dette brosjyre og informasjonsmateriell, nyhetsbrev, registrering og deltakelse på arrangement etc.

Opplysninger om deg kan benyttes til følgende formål: 

Bruk av e-postadresse og mobilnummer til utsending av nyhetsbrev og annet materiell via vårt medlemssystem og andre dedikerte kanaler. Kontonummer for opprettelse av avtalegiro avtale.

For at vi skal sende e-post til riktig medlem, må fornavn, etternavn og e-postadresse registreres.

Hvis du retter henvendelser til oss via epost gjennom våre nettsider, vil relevante opplysninger som navn og epostadresse kunne bli lagret.

Vi innhenter ikke opplysninger om alder og behandler ikke opplysninger om barn under 15 år.

Vi har grunnlag for å behandle personopplysninger etter https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31 


For å sikre god og sikker behandling av opplysninger er det dedikerte, godkjente og et begrenset antall personell i virksomheten som forvalter informasjonen du gir ut. Dette håndterer vi med kontrollmekanismer og gode rutiner for personvernopplysninger. Ingen informasjon selges eller på annen måte vil bli utlevert til tredjeparter uten samtykke.

( Vi har forøvrig kontraktfestet at våre underleverandører eller andre partnere ikke kan bruke eller oppgi personopplysninger til andre formål - uten tillatelse. Disse har signert taushetserklæring ).

Vår virksomhet har inngått avtale med følgende IT / databehandlere: 

Sodvin Systemer

Våre servere er p.t. plassert hos Sodvin Systemer, og våre databehandlere har forbeholdt seg retten til å overføre opplysninger til servere eller underleverandører i andre land.

Dersom det er overføringer av opplysninger innenfor EU/EØS sørger vi for at direktiver om personopplysninger og spesifiserte lover om vern følges. Dette gjelder også for tredjeparter som eventuelt befinner seg utenfor EU/EØS området.  

Personer som spør har rett til å få informasjon om behandling i virksomheten etter personopplysningsloven. 

Dette betyr at du har rett til innsyn i egne opplysninger. Ved ufullstendige, uriktige eller at du ikke selv har adgang til til å rette feil, så skal våre kontaktopplysninger benyttes for å rette eventuelle feil. 

(Se kontaktopplysninger over). 

Opplysninger lagres ikke om deg utover loven sine rammer. Ved f. eks oppsigelse av et abonnement, ikke aktiv e-postadresse, ønsker ikke mottak av nyhetsbrev, sms eller annen korrespondanse fra senteret

Øvrige personopplysninger som ikke er knyttet til en av våre tjenester eller aktivt abonnement vil bli slettet senest etter ønske fra medlem. 

Denne erklæringen gjelder for alle brukere av Trim1 Treningssenter sine fasiliteter. Det kreves at brukere aksepterer / godkjenner erklæringen. 

Ved aksept kan dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen og overføres til IT / databehandlere eller tredjeparter. 

Du samtykker i at eventuelle tvister skal behandles av domstol i  Trøndelag i samsvar med lovene i Norge, med mindre annet følger av lokal rett.

Virksomheten forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre personvernerklæringen, og er gjeldende fra de publiseres. 

 

26.10.2022

Trim1 Treningssenter AS

trim1@trim1selbu.no

tlf: 91882719

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn