Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Fasiliteter

Treningsstudio

Trim 1 har et godt utvalg av kondisjons- og styrkemaskiner og i tillegg løse vekter i de fleste vektklasser. Treningsveiledning får du fra våre treningsveiledere. Bestill time i god tid!

bilde

Gruppetrening

I salen kjører vi ulike gruppetimer - spinning, step, styrke, tabata og yoga for å nevne noe. Gå inn på påmeldingslinken for å se hvilke timer vi kjører hver dag! Timene passer både for deg som trenger å komme i gang, og for deg som trenger ei skikkelig utfordring.

bilde

Sosialt punkt

Å trene innebærer også ofte venting. Venting på at timen skal begynne, eller venting på at dusjen skal bli ledig. Derfor har vi innredet en koselig og sosial krok for våre medlemmer.

bilde

Garderober

Her kan du sette fra deg treningsbagen og henge fra deg jakka mens du trener. Vi har tre dusjer i hver garderobe. Det er også skap tilgjengelig hvis du ønsker å låse inn dine saker, noe vi anbefaler. NB: Ta med egen hengelås!

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn